Attractive blue, Waterlily  : Stockfoto
Close up of Waterlily with black background

Attractive blue, Waterlily

Credits: 
I love Photo and Apple.
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Close up of Waterlily with black background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90095184
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.415 x 2.417 px (20,45 x 20,46 cm) - 300 dpi - 1,19 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Attractive Blue Waterlily StockfotoBlauw,Bloem,Bloemblaadje,Bloemhoofd,Bloesem,Botanie,Breekbaarheid,Buitenopname,Close-up,Enkele bloem,Fotografie,Groei,In het water levend,Japan,Meeldraad,Nacht,Natuur,Schoonheid in de natuur,Versheid,Verticaal,Waterlelie,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Shinichiro SakaClose up of Waterlily with black background