Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Atlantic Salmon (Salmo salar) : Stockfoto
Closeup of scales on Atlantic salmon.

Atlantic Salmon (Salmo salar)

Credits: 
Espen Ørud
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Closeup of scales on Atlantic salmon.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129352117
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Atlantic Salmon StockfotoAchtergrond,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Macro,Natuurlijk patroon,Noorwegen,Schub,Vis,Vis en zeevruchten,Volledig beeld,Zeedieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment © 2011 Espen ØrudCloseup of scales on Atlantic salmon.