Athletic Black Female : Stockfoto
Black female athlete in blue sports wear, crossing arms


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Athletic Black Female

Credits: 
Mike Harrington
Bijschrift:
Black female athlete in blue sports wear, crossing arms
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137869385
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.827 x 3.620 px (40,87 x 30,65 cm) - 300 dpi - 4,62 MB
Athletic Black Female StockfotoAfrikaanse etniciteit,Serieus,Atleet,Gezonde levensstijl,Alleen vrouwen,In de camera kijken,Kracht,Portret,Sportkleding,Armen over elkaar,Trots,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blauw,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Professionele sporter,Solitair,Sport,Staan,Staren,Studiofoto,Vitaliteit,Volwassen,Witte achtergrond,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Mike HarringtonBlack female athlete in blue sports wear, crossing arms