At home and work woman : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

At home and work woman

Credits: 
Nick Ballon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148965505
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.608 px (31,70 x 39,01 cm) - 300 dpi - 4,69 MB
At Home And Work Woman StockfotoContrasten,Huisvrouw,Collage,Moe,Vergelijking,In de camera kijken,Portret,Mensen,Zakenvrouw,Schort,Eén persoon,Studiofoto,Bedrijfsleven,Ten voeten uit,Alleen vrouwen,Glimlachen,Staan,Idee,Alleen één vrouw,Culturen,Goed gekleed,Trots,30-34 jaar,Gekleurde achtergrond,Groot-Brittannië,Haardracht,Handschoen,Verticaal,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Blauwe achtergrond,Compleet pak,Fotografie,Genderblend,Handen op de heupen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mid-volwassen,Tevredenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone Nick Ballon Photography