Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Assortment of food on buffet : Stockfoto

Assortment of food on buffet

Credits: 
Ross Durant Photography
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86286148
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
8.162 x 2.588 px (69,10 x 21,91 cm) - 300 dpi - 8,07 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Assortment Of Food On Buffet StockfotoBanket,Buffet,Chinees eten,Chinese cultuur,Chow mein,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gebakken rijst,Gelukskoekje,Groente,Hartig voedsel,Hoog standpunt,Horizontaal,Kip met citroen,Kippenvleugel,Kleurenfoto,Kung pao,Loempia,Overvloed,Panoramisch,Pittige kippenvleugels,Rib,Rijst,Rundvlees,Self-service,Studiofoto,Variatie,Vlees,Voedsel,Witte rijst,Witvlees,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Ross Durant/FoodPix