Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Assembling computer boards at a manufacturer of special use PC's. : Stockfoto
Taipei, Taipei, Taiwan, North-East Asia, Asia

Assembling computer boards at a manufacturer of special use PC's.

Credits: 
Brent Winebrenner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Taipei, Taipei, Taiwan, North-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148815831
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.971 x 2.642 px (33,62 x 22,37 cm) - 300 dpi - 5,28 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Assembling Computer Boards At A Manufacturer Of Special Use Pcs StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Azië,Beroep,Binnenopname,Computer,Dag,Desktop-pc,Een groep mensen,Fabricage-apparatuur,Fabriek,Fotografie,Horizontaal,Industrie,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Machinerie,Mensen,Middelgrote groep mensen,Oost-Azië,Portretfoto,Produceren,Taipei,Taiwan,Techniek,Van de zijkant,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,WetenschapPhotographer Collection: Lonely Planet Images Taipei, Taipei, Taiwan, North-East Asia, Asia