Asian women with chosen sunglasses at market stall : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian women with chosen sunglasses at market stall

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153187483
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,62 MB
Asian Women With Chosen Sunglasses At Market Stall StockfotoZonnebril,Hartvorm,Bontgekleurd,Winkelen,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bovenlichaam,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Echte mensen,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Humor,In de camera kijken,Jong volwassen,Keus,Kleurenfoto,Levensstijl,Londen - Engeland,Markt,Marktkraam,Mensen,Mode,Passen,Portret,Pret,Reizen,Rek,Speels,Stad,Stadsleven,Straatmarkt,Stralende lach,Toerisme,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer