Asian women choosing sunglasses at market stall. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian women choosing sunglasses at market stall.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153187444
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,75 MB
Asian Women Choosing Sunglasses At Market Stall StockfotoRommelmarkt,Winkelen,Detailhandel,Vriendschap,Aziatische en Indiase etniciteit,Zonnebril,Kiezen,Marktkraam,Mensen,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Echte mensen,Fotografie,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Jong volwassen,Keus,Kleurenfoto,Levensstijl,Londen - Engeland,Mode,Reizen,Rek,Spontaan,Stad,Stadsleven,Straatmarkt,Stralende lach,Toerisme,Twee personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer