Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Asian woman window shops : Stockfoto
Young Asian woman window shops, Tokyo, Japan

Asian woman window shops

Credits: 
Gary Conner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young Asian woman window shops, Tokyo, Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160837386
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 5.625 px (31,75 x 47,63 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Asian Woman Window Shops Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Azië,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Detailhandel,Echte mensen,Etalages kijken,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Hoofdstad,Japan,Jong volwassen,Kijken,Kleurenfoto,Mensen,Modern,Nieuwsgierigheid,Raam,Spontaan,Stad,Stadsleven,Tokio,Verlangen,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Winkel,WinkeldisplayPhotographer Collection: Photolibrary ©2012 Gary A. Conner 310-408-7735 garyconnerphoto@gmail.comYoung Asian woman window shops, Tokyo, Japan