Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Asian woman training dog with treat : Stockfoto

Asian woman training dog with treat

Credits: 
Trinette Reed
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
74010001
Collectie:
Blend Images
Asian Woman Training Dog With Treat Stockfoto30-39 jaar,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Chihuahua,Controle,Dier,Dierentrucs,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gehoorzaamheid,Geluk,Glimlachen,Hond,Hondenkoekje,Huisdier,Huisdiereigenaar,Kijken naar,Klein,Kleurenfoto,Leren,Liefde,Mensen,Mid-volwassen,Onderwijzen,Plezier,Portret,Profiel,Saamhorigheid,Schattig,Schoothondje,Staan,Studiofoto,Uitsnede,Verbondenheid,Verticaal,Verwachting,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrolijk,Wachten,Witte achtergrond,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Blend Images