Asian woman sitting on the window. : Stockfoto
Asian woman, sitting on the window.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian woman sitting on the window.

Credits: 
Shuji Kobayashi
Bijschrift:
Asian woman, sitting on the window.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151095909
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
7.241 x 4.833 px (61,31 x 40,92 cm) - 300 dpi - 9,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Asian Woman Sitting On The Window StockfotoZonlicht,Dromen,Raam,Etherisch,Dagdromen,Binnenopname,Elegantie,Alleen vrouwen,Sofa,Japan,Sensualiteit,Woonkamer,Dag,Eén persoon,Leunen,Gemengde afkomst,Ontspanning,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blootvoets,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Kalmte,Kleurenfoto,Mensen,Tegenlicht,Ten voeten uit,Tokio,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Shuji KobayashiAsian woman, sitting on the window.