Asian woman playing table tennis : Stockfoto
Asian woman playing table tennis


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian woman playing table tennis

Credits: 
Peter Beavis
Bijschrift:
Asian woman playing table tennis
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152458246
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.920 x 3.687 px (41,66 x 31,22 cm) - 300 dpi - 9,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Asian Woman Playing Table Tennis StockfotoTafeltennis,Passie,Spotlicht,Tafeltennisbatje,Laag camerastandpunt,Zwarte achtergrond,Jong volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bristol - Engeland,Bruin haar,Chinese etniciteit,Concentratie,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Kracht,Lang haar,Mensen,Spelen,Sportkleding,Studiofoto,Succes,Vaardigheid,Vastberadenheid,VolwassenPhotographer Collection: Stone Peter BeavisAsian woman playing table tennis