Asian elephant in lying on rug in living room : Stockfoto
(Elaphas maximus)


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian elephant in lying on rug in living room

Credits: 
Matthias Clamer
Bijschrift:
(Elaphas maximus)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200355511-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.327 x 4.041 px (36,64 x 34,21 cm) - 300 dpi - 6,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Asian Elephant In Lying On Rug In Living Room Stockfoto 200355511-002Olifant,Woonkamer,Bizar,Humor,Liggen,Dierenthema's,Frontaal,Schaal,Buiten de context,Zonder mensen,Binnenopname,Safaridieren,Close-up,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,VloerbedekkingPhotographer Collection: Stone (Elaphas maximus)