Asian elephant (Elephas maximus) climbing into van, rear view (B&W) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian elephant (Elephas maximus) climbing into van, rear view (B&W)

Credits: 
Hulton Archive
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BA17397
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.456 x 5.318 px (29,26 x 45,03 cm) - 300 dpi - 5,05 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Asian Elephant StockfotoOlifant,Vervoer,Bizar,Strijd,1961,Betreden,Buitenopname,Dag,Dierenlichaam,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Inspanning,Jong dier,Olifantje,Onderdeel van,Op de rug gezien,Open,Personenauto,Schaal,Staan,Staart,Verticaal,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive