Asian Businesswoman on laptop computer in office : Stockfoto

Asian Businesswoman on laptop computer in office

Credits: 
Eternity in an Instant
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148241353
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Asian Businesswoman On Laptop Computer In Office Stockfoto 148241353Kantoor,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Alleen vrouwen,Klein bedrijf,Eigenaar,Zelfvertrouwen,Laptop,In de camera kijken,Glimlachen,Creativiteit,Portret,Mensen,Eén persoon,Bureau,Elegantie,Professioneel beroep,35-39 jaar,Zitten,Entrepreneur,Groot bedrijf,Zwart,Singapore,Koreaanse etniciteit,Trots,Mooie mensen,Techniek,Klein kantoor,Mid-volwassen,Goed gekleed,Volwassen,Binnenopname,Bruin haar,Alleen één vrouw,Fotografie,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Bovenlichaam,Dag,Draadloze technologie,Horizontaal,Jurk,Kleurenfoto,Laptop,Plezier,Tevredenheid,Werkneemster,newtechnologyPhotographer Collection: Taxi © 2012 eternity in an instant