Asian Businesswoman on laptop computer in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Asian Businesswoman on laptop computer in office

Credits: 
Eternity in an Instant
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148241353
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Asian Businesswoman On Laptop Computer In Office StockfotoKantoor,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Klein bedrijf,Alleen vrouwen,Eigenaar,Zelfvertrouwen,Laptop,In de camera kijken,Bureau,Entrepreneur,Glimlachen,Creativiteit,Mensen,Portret,Elegantie,Eén persoon,Professioneel beroep,Zitten,Groot bedrijf,35-39 jaar,Singapore,Koreaanse etniciteit,Zwart,Mooie mensen,Techniek,Klein kantoor,Trots,Goed gekleed,Mid-volwassen,Volwassen,Binnenopname,Bruin haar,Bovenlichaam,Fotografie,Horizontaal,Laptop,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Alleen volwassenen,Dag,Draadloze technologie,Jurk,Kleurenfoto,Plezier,Tevredenheid,Werkneemster,newtechnologyPhotographer Collection: Taxi � 2012 eternity in an instant