artistic gymnast preparing to mount pommel horse : Stockfoto
Olympic, arms of steel

Artistic gymnast preparing to mount pommel horse

Credits: 
International Rescue
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Olympic, arms of steel
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83373932
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
7.128 x 5.600 px (60,35 x 47,41 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Artistic Gymnast Preparing To Mount Pommel Horse Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienerjongen,Balans,Behendigheid,Beschouwing,Bovenlichaam,Concentratie,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus,Fotografie,Frontaal,Gespierd,Gymnastiek,Horizontaal,Kracht,Mensen,Met de ogen dicht,Nauwkeurigheid,Professionele sporter,Sport,Sportkleding,Studiofoto,Symmetrie,Trainen,Turnen,Uitvoering,Vaardigheid,Verwachting,Vitaliteit,Voltigeerpaard,Voorbereiding,Zelfvertrouwen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Copyright (c) 1963-2008 Lewis Mulatero. All Rights ReservedOlympic, arms of steel