artistic gymnast preparing to mount pommel horse : Stockfoto
Olympic, arms of steel


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Artistic gymnast preparing to mount pommel horse

Credits: 
International Rescue
Bijschrift:
Olympic, arms of steel
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83373932
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
7.128 x 5.600 px (60,35 x 47,41 cm) - 300 dpi - 8,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Artistic Gymnast Preparing To Mount Pommel Horse StockfotoGymnastiek,Turnen,Europese etniciteit,Nauwkeurigheid,Sport,Concentratie,Voorbereiding,16-17 jaar,Beschouwing,Focus,Gespierd,Met de ogen dicht,Symmetrie,Voltigeerpaard,Alleen tieners,Alleen één tienerjongen,Balans,Behendigheid,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kracht,Mensen,Professionele sporter,Sportkleding,Studiofoto,Trainen,Uitvoering,Vaardigheid,Verwachting,Vitaliteit,Zelfvertrouwen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Copyright (c) 1963-2008 Lewis Mulatero. All Rights ReservedOlympic, arms of steel