Arranged seperats parts of a telephone : Stockfoto
Arrangement of single components of an old telephone

Arranged seperats parts of a telephone

Credits: 
Erik Dreyer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Arrangement of single components of an old telephone
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115805896
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.760 x 4.479 px (31,83 x 37,92 cm) - 300 dpi - 3,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Arranged Seperats Parts Of A Telephone StockfotoBouw,Close-up,Communicatie,Draadloze technologie,Duitsland,Fotografie,Grote groep dingen,Kleurenfoto,München,Onderdeel van,Rangschikken,Samenstelling,Scheiding,Studiofoto,Techniek,Telefoon,Uitsnede,Variatie,Verbinding,Verticaal,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Erik DreyerArrangement of single components of an old telephone