Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Argentine flag, Plaza de Mayo, Buenos Aires, Argentina : Stockfoto
South America, Argentina, Buenos Aires, Buenos Aires

Argentine flag, Plaza de Mayo, Buenos Aires, Argentina

Credits: 
Holger Leue
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South America, Argentina, Buenos Aires, Buenos Aires
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72263534
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.965 x 2.643 px (33,57 x 22,38 cm) - 300 dpi - 4,45 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Argentine Flag Plaza De Mayo Buenos Aires Argentina StockfotoAntropomorfisch gezicht,Argentijnse cultuur,Argentijnse vlag,Argentinië,Blauw,Buenos Aires,Buitenopname,Dag,Extreme close-up,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Identiteit,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Onderdeel van,Plaza de Mayo,Traditie,Vlag,Wind,Wit,Zon,Zonder mensen,Zuid-AmerikaPhotographer Collection: Lonely Planet Images South America, Argentina, Buenos Aires, Buenos Aires