Architects office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Architects office

Credits: 
Nick David
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157362663
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Architects Office StockfotoJapanse etniciteit,Praten,Glimlachen,Whiteboard,Kantoor,Teamwerk,Werken,20-24 jaar,30-34 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Architect,Binnenopname,Bureau,Close-up,Dag,Echte mensen,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Ledematen,Leunen,Levensstijl,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderdeel van,Spontaan,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica Nick David