Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Architect studying model : Stockfoto
Architect, aged 32, studying a new building in a model of a town,

Architect studying model

Bijschrift:
Architect, aged 32, studying a new building in a model of a town,
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
134429240
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Alistair Berg
Collectie:
Digital Vision
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Architect Studying Model Stockfoto 134429240Architect,Creativiteit,Architectuur,Model van gebouw,Inspiratie,Analyseren,Kantoor,Nauwkeurig toezicht,Planning,Bedrijfsleven,Mensen,Concentratie,Eén persoon,Model van een huis,Onderzoeken,Zakenman,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Beschouwing,Binnenopname,Bureau,Dag,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Volwassen,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Digital Vision Alistair BergArchitect, aged 32, studying a new building in a model of a town,