Architect leaning on bookcase in office : Stockfoto
Architect leaning on bookcase in office looking out


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Architect leaning on bookcase in office

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Architect leaning on bookcase in office looking out
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100377998
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 8,42 MB
Architect Leaning On Bookcase In Office StockfotoKantoor,Cool,Architect,Zakenman,Leunen,Eenzaamheid,Tafel,Eén persoon,Mensen,Bedrijfsleven,Klein bedrijf,Onafhankelijkheid,Ten voeten uit,Beschouwing,Seattle,Staan,Armen over elkaar,Aspiraties,Binnenopname,Klein kantoor,Solitair,Techniek,30-34 jaar,Afbeelding,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Brainstormen,Deskundigheid,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Kijken,Kleurenfoto,Mannelijk,Mid-volwassen,Vaardigheid,Van de zijkant,Verenigde Staten,Verwachting,Volwassen,Witte boorden werker,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCArchitect leaning on bookcase in office looking out