Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Architect holding plans : Stockfoto
Female architect standing with her hand on her hip and holding a roll of blueprints in an empty urban office highrise

Architect holding plans

Credits: 
DreamPictures
Bijschrift:
Female architect standing with her hand on her hip and holding a roll of blueprints in an empty urban office highrise
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98111793
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 7,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Architect Holding Plans StockfotoKantoor,Nieuw,Trots,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architect,Architecte,Architectuur,Binnenopname,Blauwdruk,Dag,Dallas,Deskundigheid,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Handen op de heupen,Horizontaal,Jong volwassen,Mensen,Modern,Opgerold,Staan,Texas,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Stewart CohenFemale architect standing with her hand on her hip and holding a roll of blueprints in an empty urban office highrise