Architect and engineer looking at plans : Stockfoto

Architect and engineer looking at plans

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
146426338
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.427 px (44,00 x 29,02 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Architect And Engineer Looking At Plans Stockfoto 146426338Bouw,Bedrijfsleven,Kantoorgebouw,Advies,Bouwvakker,Aziatische en Indiase etniciteit,Bouwvakkershelm,Europese etniciteit,Mensen,Samenwerking,Binnenopname,Dienstverlening,Overeenkomst,Twee personen,Zakenman,Lezen,Ontwikkeling,Partnerschap,Blauwdruk,Groot-Brittannië,Indiase etniciteit,Kleurenfoto,Lobby,Planning,Teamwerk,Alleen mannen,Communicatie,Deskundigheid,Gang,Groot bedrijf,Loopbrug,Verbinding,Zelfvertrouwen,25-29 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Compleet pak,Concentratie,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Jong volwassen,Multi etnische groep,Staan,Ten voeten uit,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Brand New Images