Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Architect and engineer looking at plans : Stockfoto

Architect and engineer looking at plans

Credits: 
Brand New Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146426338
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.427 px (44,00 x 29,02 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Architect And Engineer Looking At Plans Stockfoto25-29 jaar,Advies,Alleen jonge mannen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blauwdruk,Bouw,Bouwvakker,Bouwvakkershelm,Communicatie,Compleet pak,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dienstverlening,Europese etniciteit,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Gang,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Lezen,Lobby,Loopbrug,Mensen,Multi etnische groep,Ontwikkeling,Overeenkomst,Partnerschap,Planning,Samenwerking,Staan,Teamwerk,Ten voeten uit,Twee personen,Verbinding,Volwassen,Zakelijke kleding,Zakenman,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Brand New Images