Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Architect and engineer looking at plans : Stockfoto

Architect and engineer looking at plans

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
146426338
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brand New Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.427 px (44,00 x 29,02 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Architect And Engineer Looking At Plans Stockfoto 146426338Bouw,Kantoorgebouw,Bedrijfsleven,Bouwvakker,Advies,Bouwvakkershelm,Mensen,Aziatische en Indiase etniciteit,Europese etniciteit,Samenwerking,Binnenopname,Overeenkomst,Twee personen,Zakenman,Blauwdruk,Dienstverlening,Groot-Brittannië,Indiase etniciteit,Ontwikkeling,Teamwerk,Alleen mannen,Communicatie,Deskundigheid,Gang,Groot bedrijf,Lezen,Lobby,Loopbrug,Planning,25-29 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Compleet pak,Concentratie,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Hoofddeksel,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Multi etnische groep,Partnerschap,Staan,Ten voeten uit,Verbinding,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Brand New Images