antique store owner in his shop : Stockfoto

Antique store owner in his shop

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
166086243
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.114 x 3.409 px (43,30 x 28,86 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Antique Store Owner In His Shop Stockfoto 166086243Antiekwinkel,Antiek,Eigenaar,Klein bedrijf,Buenos Aires,Ongebruikelijk,Verlicht,Deskundigheid,Detailhandel,Elektrische lamp,Binnenopname,Trots,Echte mensen,Europese etniciteit,Alleen één man,Argentinië,Entrepreneur,Fotografie,In de camera kijken,Portret,Schilderijen,Armen over elkaar,Eén persoon,Glimlachen,Snor,Spiegel,Variatie,55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Bril,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Poloshirt,Staan,Tevreden,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler