Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
antique store owner in his shop : Stockfoto

Antique store owner in his shop

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
166086243
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Kathrin Ziegler
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.114 x 3.409 px (43,30 x 28,86 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Antique Store Owner In His Shop Stockfoto 166086243Antiekwinkel,Antiek,Buenos Aires,Eigenaar,Klein bedrijf,Ongebruikelijk,Verlicht,Elektrische lamp,Detailhandel,Binnenopname,Deskundigheid,Alleen één man,Echte mensen,Fotografie,Schilderijen,Europese etniciteit,Spiegel,Trots,Variatie,55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Argentinië,Armen over elkaar,Bovenlichaam,Bril,Entrepreneur,Eén persoon,Glimlachen,Grijs haar,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Poloshirt,Portret,Snor,Staan,Tevreden,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler