antique store owner in his shop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Antique store owner in his shop

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
166086243
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.114 x 3.409 px (43,30 x 28,86 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Antique Store Owner In His Shop Stockfoto 166086243Antiekwinkel,Antiek,Eigenaar,Klein bedrijf,Ongebruikelijk,Buenos Aires,Verlicht,Elektrische lamp,Detailhandel,Deskundigheid,Binnenopname,In de camera kijken,Trots,Echte mensen,Portret,Europese etniciteit,Alleen één man,Argentinië,Entrepreneur,Fotografie,Glimlachen,Schilderijen,Armen over elkaar,Eén persoon,Mensen,Poloshirt,Snor,Spiegel,Variatie,55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Bril,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Staan,Tevreden,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler