Antique shop owner in her shop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Antique shop owner in her shop

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154940470
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 12,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Antique Shop Owner In Her Shop StockfotoEigenaar,Klein bedrijf,Antiekwinkel,In de camera kijken,Portret,Entrepreneur,Detailhandel,Deskundigheid,Frontaal,Groot-Brittannië,Armen over elkaar,Dienstverlening,Norfolk - Engeland,Trots,Alleen vrouwen,Eén persoon,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Norwich,Verwachting,Volwassen,WijsheidPhotographer Collection: Iconica ©richarddrury