Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Anti-abortion protesters staging 'memorial service', California, USA : Stockfoto
Republican National Convention, San Diego, California, USA, August, 1996

Anti-abortion protesters staging 'memorial service', California, USA

Credits: 
Jonathan Nourok
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Republican National Convention, San Diego, California, USA, August, 1996
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
875709-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.015 x 3.353 px (42,46 x 28,39 cm) - 300 dpi - 4,95 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Antiabortion Protesters Staging Memorial Service California Usa StockfotoAbortus,Alleen volwassenen,Begrafenis,Buitenopname,Dag,Democratie,Demonstrant,Driekwartlengte,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Grote groep mensen,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Menigte,Nachtwake,Overheid,Politiek,Politieke bijeenkomst,Protest,Republican National Convention,Republikeinse Partij,San Diego,Stad,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Republican National Convention, San Diego, California, USA, August, 1996