Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Anchor on ocean floor : Stockfoto
Ship's anchor on ocean floor with chain leading to the surface

Anchor on ocean floor

Credits: 
PM Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Ship's anchor on ocean floor with chain leading to the surface
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106930066
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.418 x 5.146 px (28,94 x 43,57 cm) - 300 dpi - 6,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Anchor On Ocean Floor StockfotoAnker,Ankerketting,Bescherming,Beveiliging,Duurzaamheid,Fotografie,Idee,Ketting,Kiezel,Kleurenfoto,Kracht,Metaal,New Jersey,Onder water,Onderzee,Stabiliteit,Veiligheidsmaatregelen,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijheid,Zee,Zonder mensen,Zonlicht,ZwaarPhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael Denora 2010Ship's anchor on ocean floor with chain leading to the surface