anaesthetist sanitizing patients arm : Stockfoto
operating room


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Anaesthetist sanitizing patients arm

Credits: 
Joos Mind
Bijschrift:
operating room
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160612211
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.909 x 3.685 px (41,56 x 31,20 cm) - 300 dpi - 8,21 MB
Anaesthetist Sanitizing Patients Arm StockfotoZiekenhuis,Hygiëne,IV-infuus,Medische technische apparatuur,Operatiekleding,Anesthesioloog,Gezondheidszorg en medicijnen,Jonge vrouw,Operatiekamer,Operatietafel,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Chirurgisch instrument,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Medische apparatuur,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Op de rug liggen,Operatiehandschoen,Operatiekapje,Patiënt,Spontaan,Staan,Twee personen,Vaardigheid,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Stone Joos Mindoperating room