Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
An English springer spaniel on a granite boulder, Acadia National Park. : Stockfoto
Mount Desert Island, Acadia National Park, Maine, USA.

An English springer spaniel on a granite boulder, Acadia National Park.

Credits: 
Mauricio Handler
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mount Desert Island, Acadia National Park, Maine, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150965909
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.360 x 3.560 px (45,38 x 30,14 cm) - 300 dpi - 12,6 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
An English Springer Spaniel On A Granite Boulder Acadia National Park StockfotoAcadia National Park,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,English Springer Spaniel,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Graniet,Hond,Horizontaal,Huisdier,Kei,Kleurenfoto,Maine,Mount Desert Island,Nationaal Park,New England - Verenigde Staten,Onscherpe achtergrond,Rots,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verenigde Staten,Wandelen,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Mount Desert Island, Acadia National Park, Maine, USA.