an antique store with old furniture, mirrors  : Stockfoto
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues

An antique store with old furniture, mirrors

Credits: 
Frank Rothe
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107191982
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.052 x 3.380 px (42,77 x 28,62 cm) - 300 dpi - 14,6 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
An Antique Store With Old Furniture Mirrors StockfotoAntiek,Antiekwinkel,Bedrijfsleven,Binnenopname,Dag,Decoraties,Detailhandel,Fotografie,Fotolijst,Horizontaal,Italië,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Napels,Nostalgie,Oud,Spiegel,Winkel,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Frank RotheAn antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues