Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
an antique store with old furniture, mirrors  : Stockfoto
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues

An antique store with old furniture, mirrors

Bijschrift:
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107191982
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Frank Rothe
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.052 x 3.380 px (42,77 x 28,62 cm) - 300 dpi - 14,6 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
An Antique Store With Old Furniture Mirrors Stockfoto 107191982Antiekwinkel,Antiek,Winkel,Spiegel,Nostalgie,Italië,Zonder mensen,Binnenopname,Detailhandel,Napels,Bedrijfsleven,Dag,Decoraties,Fotografie,Fotolijst,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,OudPhotographer Collection: Photonica Frank RotheAn antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues