an antique store with old furniture, mirrors  : Stockfoto
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

An antique store with old furniture, mirrors

Credits: 
Frank Rothe
Bijschrift:
An antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107191982
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.052 x 3.380 px (42,77 x 28,62 cm) - 300 dpi - 14,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
An Antique Store With Old Furniture Mirrors StockfotoAntiekwinkel,Antiek,Winkel,Italië,Spiegel,Nostalgie,Zonder mensen,Binnenopname,Detailhandel,Napels,Bedrijfsleven,Dag,Decoraties,Fotografie,Fotolijst,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,OudPhotographer Collection: Photonica Frank RotheAn antique store with old paintings, mirrors, furniture, lamps and statues