Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
An American flag in the terminal building at Reagan National Airport. : Stockfoto
Washington, District of Columbia.

An American flag in the terminal building at Reagan National Airport.

Credits: 
Joel Sartore
Bijschrift:
Washington, District of Columbia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98887221
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.407 px (43,35 x 28,85 cm) - 300 dpi - 6,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
An American Flag In The Terminal Building At Reagan National Airport StockfotoWashington DC,Amerikaanse vlag,Architectuur,Binnenopname,Bouwwerk,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Luchthaven,Luchthaventerminal,Raam,Ronald Reagan vliegveld,Transportatiegebouw,Vaderlandsliefde,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Washington, District of Columbia.