African women in backstreet by guest house : Stockfoto
dance

African women in backstreet by guest house

Credits: Harry Hook
Bijschrift:
dance
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159109359
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.020 x 3.535 px (42,50 x 29,93 cm) - 300 dpi - 15,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Women In Backstreet By Guest House Stockfoto 159109359Armoede,Huis,Kenia,Bed en breakfast,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Fotografie,Gebouw exterieur,Golfplaat,Grond,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lachen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Modder,Nyanza Province,Pret,Speels,Spontaan,Ten voeten uit,Twee personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone Harry Hookdance