African shoe seller in Obama shirt : Stockfoto
hope supporter

African shoe seller in Obama shirt

Credits: 
Harry Hook
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
hope supporter
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159109297
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.735 x 4.795 px (31,62 x 40,60 cm) - 300 dpi - 15,9 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Shoe Seller In Obama Shirt Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Amerikaanse cultuur,Barack Obama,Buitenopname,Dag,Detailhandel,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Hoop,Hoop,Identiteit,In de camera kijken,Jong volwassen,Kenia,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Mensen,Nyanza Province,Ondersteuning,Politiek,Portret,President van Amerika,Schoen,Schoenenwinkel,T-Shirt,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Stone Harry Hookhope supporter