African hunter seated with kudu trophy : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

African hunter seated with kudu trophy

Credits: 
Harry Hook
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150196569
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.658 px (42,00 x 30,97 cm) - 300 dpi - 11,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Hunter Seated With Kudu Trophy StockfotoTanzania,Inheemse cultuur,Jager,Binnenopname,Dierenhuid,Oudere volwassenen,Portret,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Blootvoets,Dag,Dood dier,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gehoornd,Horizontaal,Kleurenfoto,Koedoe,Mensen,Oost-Afrikaanse volksstammen,Op de grond zitten,Overleven,Pijl en boog,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Trots,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Harry Hook