African hunter seated with kudu trophy : Stockfoto

African hunter seated with kudu trophy

Credits: 
Harry Hook
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150196569
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.658 px (42,00 x 30,97 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Hunter Seated With Kudu Trophy Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Dierenhuid,Dood dier,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gehoornd,Horizontaal,Inheemse cultuur,Jager,Kleurenfoto,Koedoe,Mensen,Oost-Afrikaanse volksstammen,Op de grond zitten,Oudere volwassenen,Overleven,Pijl en boog,Portret,Tanzania,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Trots,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Harry Hook