Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
African grandmother gardening with grandson : Stockfoto

African grandmother gardening with grandson

Credits: 
Ronnie Kaufman/Larry Hirshowitz
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
90306870
Collectie:
Blend Images
African Grandmother Gardening With Grandson StockfotoBloembed,Tuinieren,Bejaard,6-7 jaar,Actieve ouderen,Afrikaanse etniciteit,Begeleiding,Begin,Buitenopname,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Frontaal,Generatiekloof,Gezonde levensstijl,Gieter,Glimlachen,Groei,Grootmoeder,Hobby's,Horizontaal,Huiselijk leven,Hulp,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleinzoon,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Leren,Levensstijl,Mensen,Natuur,Omlaag kijken,Onderwijzen,Plezier,Saamhorigheid,Samenwerking,Seniore vrouwen,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrolijk,Water,Water geven,Zaailing,Zomer,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Blend Images