African fruit seller in Obama shirt : Stockfoto
Supporter


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

African fruit seller in Obama shirt

Credits: 
Harry Hook
Bijschrift:
Supporter
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159109295
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.079 x 3.574 px (43,00 x 30,26 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
African Fruit Seller In Obama Shirt StockfotoBoerenmarkt,Kenia,Barack Obama,Fruit,Buitenopname,Marktkramer,Detailhandel,Marktkraam,Ondersteuning,Staan,Klein bedrijf,Echte mensen,Mensen,Alleen mannen,Hoop,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Amerikaanse cultuur,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Horizontaal,Identiteit,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Nyanza Province,Politiek,Portret,President van Amerika,T-Shirt,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Harry HookSupporter