African elephant's eye, close-up : Stockfoto
Latin name Loxodonta africana, captive

African elephant's eye, close-up

Credits: 
Tim Flach
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Latin name Loxodonta africana, captive
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200070239-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.146 x 4.152 px (35,10 x 35,15 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Elephants Eye Closeup StockfotoAfrikaanse olifant,Close-up,Dier,Dier in gevangenschap,Dieren in het Wild,Dierenoog,Eén dier,Fotografie,Gerimpeld,Grijs,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Safaridieren,Verouderingsproces,Verticaal,Volledig beeld,Zintuiglijke waarneming,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Latin name Loxodonta africana, captive