Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
African elephant (Loxodonta africana) : Stockfoto
Serengeti, Tanzania

African elephant (Loxodonta africana)

Credits: 
Pete Turner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Serengeti, Tanzania
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Ecuador
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10137651
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.015 x 3.345 px (42,46 x 28,32 cm) - 300 dpi - 6,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Elephant StockfotoAfrika,Afrikaanse olifant,Avondschemering,Boom,Bruin,Buitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kracht,Oranje,Safaridieren,Serengeti National Park,Stabiliteit,Tanzania,Twee dieren,Veld,Warmte,Wilde dieren,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: The Image Bank Serengeti, Tanzania