African elephant - front view : Stockfoto
African elephant -African elephantis, front view

African elephant - front view

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
African elephant -African elephantis, front view
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140929998
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.906 px (31,15 x 41,54 cm) - 300 dpi - 6,16 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
African Elephant Front View StockfotoAfrikaanse olifant,Denemarken,Dier in gevangenschap,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Gerimpeld,Grijs,Groot,Kleurenfoto,Kracht,Staan,Studiofoto,Ten voeten uit,Vaste stof,Verticaal,Vertrouwen,Zand,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik Sorensen - CopehagenAfrican elephant -African elephantis, front view