Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
African businesswoman receiving award : Stockfoto

African businesswoman receiving award

Credits: 
Jon Feingersh
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
74956961
Collectie:
Blend Images
African Businesswoman Receiving Award StockfotoPrijs,Ontvangen,Bedrijfsleven,Volwassen vrouwen,Twee personen,Viering,30-39 jaar,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Gemengde afkomst,Glimlachen,Groot bedrijf,In de handen klappen,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Lebanese etniciteit,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Midden-Oosterse etniciteit,Multi etnische groep,Noord-Europese etniciteit,Plaque,Prestatie,Samenwerking,Staan,Succes,Verrassing,Verticaal,Vriendschap,Vrolijk,Winnen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Blend Images