African barber in door of his shop : Stockfoto

African barber in door of his shop

Credits: Harry Hook
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150196642
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.031 x 3.658 px (42,60 x 30,97 cm) - 300 dpi - 16,3 MB
African Barber In Door Of His Shop Stockfoto 150196642Afrikaanse cultuur,Entrepreneur,Krot,Hut,Armoede,Barbierswinkel,Mensen,Tanzania,Barbier,Ten voeten uit,Eigenaar,Klein bedrijf,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Buitenopname,Dag,Deurkozijn,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Handelaar,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mannelijke gelijkenis,Muurschildering,Portret,Staan,Street art,Volwassen,Vrijetijdskleding,Westers schrift,WinkelbordPhotographer Collection: Stone Harry Hook