Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
African American businesswoman holding crystal ball : Stockfoto

African American businesswoman holding crystal ball

Credits: 
Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
77146866
Collectie:
Blend Images
African American Businesswoman Holding Crystal Ball StockfotoGlazen bol,Voorspellen,Investering,Risico,Volwassen vrouwen,Waarzeggerij,Afro-Amerikaanse etniciteit,Planning,Vasthouden,60-64 jaar,Actieve ouderen,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Begeleiding,Bejaard,Binnenopname,Bol,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Nieuwsgierigheid,Raadsel,Verticaal,Verwachting,Volledig beeld,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Blend Images