Afghan hound sitting on carpet, mouth open : Stockfoto

Afghan hound sitting on carpet, mouth open

Credits: 
Catherine Ledner
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Elektronische wenskaart, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Publicatie - Aanvulling op boek, Publicatie - Boekomslag, Publicatie - In boek - Redactioneel, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063129a-002
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 5.003 px (31,75 x 42,36 cm) - 300 dpi - 20,4 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Afghan Hound Sitting On Carpet Mouth Open StockfotoAfghaanse windhond,Behang,Binnenopname,Dierenhaar,Dierenthema's,Dierlijke mond,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Huisdier,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Mond open,Onderdeel van een serie,Schattig,Tapijt,Tong uitsteken,Verticaal,Wegkijken,Zitten,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica