Aerospace technician working in factory : Stockfoto
Aerospace technician working on reactor compressor low pression.

Aerospace technician working in factory

Credits: 
Thierry Dosogne
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Aerospace technician working on reactor compressor low pression.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141829482
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.309 px (43,18 x 28,02 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Aerospace Technician Working In Factory Stockfoto25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Analyseren,België,Binnenopname,Blauw,Bovenlichaam,Close-up,Compressor,Concentratie,Controle,Deskundigheid,Eén persoon,Fabriek,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kernreactor,Kleurenfoto,Luchtvaartindustrie,Luik,Machineonderdeel,Mensen,Nieuwsgierigheid,Omhoog kijken,Onderdeel van voertuig,Staan,Technicus,Techniek,Uniform,Vasthouden,Verlicht,Vliegtuig,Volwassen,WerkenPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneAerospace technician working on reactor compressor low pression.