Aerospace technician working in factory : Stockfoto
Aerospace technician working on reactor compressor low pression.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Aerospace technician working in factory

Credits: 
Thierry Dosogne
Bijschrift:
Aerospace technician working on reactor compressor low pression.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141829482
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.309 px (43,18 x 28,02 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Aerospace Technician Working In Factory StockfotoLuchtvaartindustrie,Vliegtuig,Close-up,Fabriek,Machineonderdeel,Techniek,Kernreactor,Deskundigheid,Onderdeel van voertuig,Blauw,Eén persoon,Mensen,Technicus,Binnenopname,Compressor,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Analyseren,België,Bovenlichaam,Concentratie,Controle,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Luik,Nieuwsgierigheid,Omhoog kijken,Staan,Uniform,Vasthouden,Verlicht,Volwassen,WerkenPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneAerospace technician working on reactor compressor low pression.