Aerospace technician : Stockfoto
Aerospace. Technician working on engine element of jet aircraft.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Aerospace technician

Credits: 
Thierry Dosogne
Bijschrift:
Aerospace. Technician working on engine element of jet aircraft.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155605815
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.382 x 5.040 px (28,63 x 42,67 cm) - 300 dpi - 8,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerospace Technician StockfotoTechnicus,Industrie,Luchtvaartindustrie,Produceren,Techniek,Concentratie,Repareren,Verticaal,Close-up,Deskundigheid,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,België,Binnenopname,Blauwe ogen,Bruin haar,Commercieel vliegtuig,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Luik,Mensen,Motor,Portretfoto,Vaardigheid,Vervoer,Volwassen,WerkenPhotographer Collection: The Image Bank © Thierry DosogneAerospace. Technician working on engine element of jet aircraft.