aerial view of small church : Stockfoto
miniature technique

Aerial view of small church

Credits: 
Michael Duva
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
miniature technique
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82848417
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.940 x 3.375 px (41,83 x 28,58 cm) - 300 dpi - 3,94 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of Small Church StockfotoAmerikaans dorpsleven,Architectuur,Boom,Buitenopname,Christendom,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Geloof,Gevel,Godsdienstige gebouwen,Hoog standpunt,Horizontaal,Kerk,Klein,Luchtfoto,Ouderwets,Rustige Scène,Stadje,Verenigde Staten,Watkins Glen,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica michael duvaminiature technique