aerial view of small church : Stockfoto
miniature technique


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Aerial view of small church

Credits: 
Michael Duva
Bijschrift:
miniature technique
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82848417
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.940 x 3.375 px (41,83 x 28,58 cm) - 300 dpi - 3,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of Small Church StockfotoAmerikaans dorpsleven,Luchtfoto,Klein,Stadje,Verenigde Staten,Architectuur,Boom,Buitenopname,Christendom,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Geloof,Gevel,Godsdienstige gebouwen,Hoog standpunt,Horizontaal,Kerk,Ouderwets,Rustige Scène,Watkins Glen,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica michael duvaminiature technique