Aerial view of people in a snowy park : Stockfoto
Aerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Aerial view of people in a snowy park

Credits: 
Jason Hawkes
Bijschrift:
Aerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156016623
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 7,53 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of People In A Snowy Park StockfotoLuchtfoto,Mensen,Sneeuw,Londen - Engeland,Park,Brent Cross,Winter,Buitenopname,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dieren,Hond,Hondenuitlater,Horizontaal,Kleurenfoto,Landschap,Mensen op de achtergrondPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesAerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London