Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Aerial view of people in a snowy park : Stockfoto
Aerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London

Aerial view of people in a snowy park

Credits: 
Jason Hawkes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Aerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156016623
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 7,53 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of People In A Snowy Park StockfotoBrent Cross,Buitenopname,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dieren,Hond,Hondenuitlater,Horizontaal,Kleurenfoto,Landschap,Londen - Engeland,Luchtfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Park,Sneeuw,WinterPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesAerial view of people and their dogs in a snow covered park in Brent Cross in Barnet, London