Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Aerial view of London showing London Eye on the river Thames and Waterloo railway station : Stockfoto
'London, England. Shot in April 2007.'

Aerial view of London showing London Eye on the river Thames and Waterloo railway station

Credits: 
Davis McCardle
Bijschrift:
'London, England. Shot in April 2007.'
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
74184618
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.010 x 3.340 px (42,42 x 28,28 cm) - 300 dpi - 9,61 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of London Showing London Eye On The River Thames And Waterloo Railway Station StockfotoLuchtfoto,London Eye,Skyline,Spoorwegvervoer,Stadsbeeld,Theems,Aquarium,Buitenopname,Engeland,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Ochtend,Reisbestemmingen,Reizen,Rivier,Spoorlijn,Station,Zonder mensen,station London WaterlooPhotographer Collection: Iconica 'London, England. Shot in April 2007.'