Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Aerial view of an atoll. : Stockfoto
Tuamotus, French Polynesia, Pacific

Aerial view of an atoll.

Credits: 
Jean-Bernard Carillet
Bijschrift:
Tuamotus, French Polynesia, Pacific
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148800336
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.507 x 3.818 px (21,23 x 32,33 cm) - 300 dpi - 3,04 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Aerial View Of An Atoll StockfotoTuamotueilanden,Atol,Blauw,Buitenopname,Fotografie,Frans-Polynesië,Franse overzeese gebieden,Grote oceaan,Kleurenfoto,Kust karakteristiek,Kustlijn,Landschap,Luchtfoto,Natuur,Rif,Verticaal,Water,Zee,ZeegezichtPhotographer Collection: Lonely Planet Images Tuamotus, French Polynesia, Pacific