advertising balloon high above car lot : Stockfoto
oversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot

Advertising balloon high above car lot

Credits: 
Kevin Trageser
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
oversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138585568
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 4.688 px (31,75 x 39,69 cm) - 300 dpi - 16,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Advertising Balloon High Above Car Lot StockfotoAdvertentie,Amerikaanse cultuur,Ballon,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Californië,Commercieel bord,Communicatie,Dag,Eenzaamheid,Fotografie,Heldere lucht,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Muur,Parkeerterrein,Vastgebonden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijheid,Zonder mensen,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: Photonica Kevin Trageseroversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot