advertising balloon high above car lot : Stockfoto
oversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Advertising balloon high above car lot

Credits: 
Kevin Trageser
Bijschrift:
oversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138585568
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 4.688 px (31,75 x 39,69 cm) - 300 dpi - 16,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Advertising Balloon High Above Car Lot StockfotoBallon,Advertentie,Communicatie,Buitenopname,Commercieel bord,Zonnig,Amerikaanse cultuur,Boom,Bouwwerk,Californië,Dag,Eenzaamheid,Fotografie,Heldere lucht,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Muur,Parkeerterrein,Vastgebonden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijheid,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: Photonica Kevin Trageseroversized red advertising balloon floating above palm trees and used car lot